LØ.F.T

Look & feel

Het concept van dit dorpshuisje is heerlijk uniek. Stoere materialen, zoals beton en hout, een grijs-witte basis, gecombineerd met de kleuren uit de valleien van de Dordogne en de Lot. Het blauw van de rivier Lot. Het geel van de glooiende heuvels vol met tarwe, mais en zonnebloemen en het groen van de vele fruitboomgaarden. In de interieurdetails vind je ook die typische Franse brocante sfeer terug. Plaatselijke rommelmarkten zijn de vindplaats van het serviesgoed, lampen en andere vintage-vondsten welke met passie bij elkaar zijn gezocht.
LoftgevoelLoftgevoel

Loftgevoel

Het voormalige winkelpandje waarin de LØ.F.T is gesitueerd is helemaal opengewerkt en geeft dat échte loft-gevoel! Allereerst vind je er een compleet uitgeruste keuken met betonnen aanrechtblad en prachtige blauwgrijze brocante tegels. Verder een grote witgeschilderde leeftafel, retro lampen die zijn opgehangen aan hergebruikte waterleidingbuizen en een comfortabele loungeplek. Dit alles maakt  LØ.F.T Ô VILLAGE tot een eigentijds vakantieappartement voor maximaal 4 personen om heerlijk te ontspannen.
Loft detailLoft detail
De twee slaapkamers, welke zijn voorzien van stoere schuifdeuren, bieden alle comfort. Hieronder een heerlijk Kingsizebed (1.80 m x 2.00 m) in één van de kamers. Via een kleine gang (deze biedt ook toegang tot 2 appartementjes op de 1e etage) steek je vervolgens over naar je ‘dressingroom’ en badkamer. Als fijn extraatje hangen daar heerlijk zachte badjassen.
Heerlijke bedDoorgangHeerlijk bed
Om het geheel compleet te maken heb je aan de dorpsstraat een sfeervol overdekt terrasje. Samen met een bevriende metaalkunstenaar is hier een eigenzinnige buitenplek van gemaakt. Je geniet hier van het voorbijtrekkende dorpsleven. ’s Ochtends een lekker ontbijt of kopje koffie met croissant en ’s Avonds nog even heerlijk mijmeren met een wijntje en kaasje. What else?Heerlijk terras