Appartement

LØ.F.T ô Village & Boulede, een fijne combi

En wat zo leuk is, LØ.F.T ô Village is van dezelfde Nederlandse eigenaren, Rolf & Karen, als ‘Boulede‘, die met hun privédorpje van 5 sfeervolle, landelijk gelegen huizen slechts 2 kilometer verderop alweer jaren een succes hebben weten te maken. Fijn, want je mag daar gebruik maken van verschillende services zoals zwemmen in één van de 2 zwembaden, een ontspanningsmassage boeken of een schilderworkshop volgen.

In dit cosy citystyle appartement zijn stoere materialen, zoals beton, hout en metaal, strakke lijnen en leuke vintagevondsten sfeervol gecombineerd. Op een pure grijs/witte en houten basis zijn de prachtige kleuren uit het heuvellandschap tussen Lot en Dordogne toegepast; Zo vind je het blauw van de rivier de ‘Lot’, het geel van de glooiende heuvels vol met tarwe, mais en zonnebloemen en de groene kleur van de vele fruitboomgaarden terug in de inrichting. Het maakt deze dorpswoning heerlijk eigentijds en origineel. Je voelt je er al snel ‘thuis’!

Loftgevoel

Het oude winkeltje is helemaal opengewerkt en dat geeft dat ruimtelijke loftgevoel! Verdeeld over 2 leefruimtes (samen 80 m2 totaal) tref je de volgende woondelen aan:

De living waar je kunt aanschuiven aan een grote witgeschilderde leeftafel met stoere bank en vintagestoeltjes en jaren ’70-lampen (die voor de juiste sfeer opgehangen zijn aan een gerecyclede waterleidingpijp!) of plof je op een comfortabele home-made houten loungebank gemaakt van steenschotten in de oude winkeletalage met grote en kleine kussens.

Loftgevoel

Een mooie open keuken met stoer betonnen aanrechtblad, industriële lampen in verschillende kleurtjes en voorzien van het comfort van een vaatwasser, koelvriescombinatie, inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Een fijne ruime voorraadkast met een mooie mix aan vintagebordjes en kopjes gecombineerd met “nieuw” van het bekende Zweedse woonwarenhuis.


Loft detail
Loft detail
Twee slaapkamers (2 x 2 personen, 1 tweepersoonsbed 1.80 x 2.00 m en 2 x éénpersoonsbed 0.80 x 2.00m) met hergebruikte houten schuifdeuren die Rolf en Karen ooit uit hun Nederlandse dijkhuis mee naar la douce France namen.

Heerlijke bed

Doorgang

Heerlijk bed
Om het geheel compleet te maken heb je aan de dorpsstraat een sfeervol overdekt terrasje. Samen met een bevriende metaalkunstenaar is hier een eigenzinnige buitenplek van gemaakt. Je geniet hier van het voorbijtrekkende dorpsleven. ’s Ochtends een lekker ontbijt of kopje koffie met croissant en ’s avonds nog even heerlijk mijmeren met een wijntje en kaasje. What else?