Over ons

Even voorstellen!

In 2002 haalde ik (Karen) een croissantje met mijn schoonvader bij de plaatselijke bakker. Hij wilde mij ‘iets’ laten zien. Het bleek een droomplek net buiten het dorp Monflanquin. Er woonde een oude vrouw al jaren alleen op deze prachtige begroeide heuvel (ooit een bloemen, planten & bomenkwekerij) met oude streekboerderijen en een Pippi Langkous-achtig huis. Het hele gehucht stond te koop … en het was liefde op het eerste gezicht! (Rolf zag het enkele dagen later en was ook gelijk verkocht). Nadat het 60 jaar familiebezit was geweest, kochten wij het van de oude dame en veertien van haar familieleden. Zeven maanden later woonden wij op Boulède met het gezin in het mooie Zuidwesten van Frankrijk

We hebben ‘Boulede‘ omgetoverd tot een sfeervol kleinschalig logeeradres, een soort privédorpje met 5 landelijk gelegen huizen.

En sinds 2018 is daar LØ.F.T Ô VILLAGE bij gekomen, ons Town house tussen de locals. Slechts 3 kilometer verderop. Fijn, want als gast mag je gebruik maken van verschillende services op Boulede zoals zwemmen in één van de 2 zwembaden, een ontspanningsmassage boeken of een schilderworkshop volgen.

Hopelijk tot snel!

Rolf & Karen